Idag jobbar vi på. IMG_5778_wm

Besöket hos bvc gick ju jättebra, det var bara mamman som tyckte det var läskigt. Och såklart tyckte S att själva sticken, ja det var två, var jobbiga. Men sen har han varit som vanligt, skönt. 9120 gram och 70 centimeter lång. Jora såatte, det är en stadig kis vi har. Och inom kort ska vi börja ge honom någonting annat än bara mammamat också. Jag längtar, bara för att han verkar vara en sån matglad typ och gilla det mesta och lite till. Han har småsmakat på en massa saker redan, är väldigt nyfiken när vi äter och har hittills inte tyckt någonting varit spotta-ut-äckligt. Alltså, det känns ju som om han skulle gapa och tyckte det var gott, än om det var en gammfluga vi stoppade i munnen på honom. Så sa mannen häromdagen… hihi.

Annars då? IMG_5801

Jo. Vi har jobbat på. Någon har sovit, någon har jobbat och förberett för den där verkligheten, vardagståget som börjar inom kort. Och den tredje, hon har putsat fönster, vädrat, skakat plädar och mattor och städat i varje vrå och förvandlat lyan. Från vårig, till mysigt höstig. Jag boar in oss, helt enkelt. I köket är det som vanligt mest vitt, men nu också lantligt blå-röda kökshanddukar, röda pelargoner, färska örter och en alldeles för tom vas på köksbordet. Den står där och väntar på påfyllning….. mannen? läs det här.

IMG_5829

Men ser du vad det blänker?

IMG_5808IMG_5787
IMG_5790Jag har ett nästan sjukligt beteende och vill ha ordning precis öööverallt. Har en galen checklista och bara gör och prickar av och matar på och skriver dit en punkt till och en punkt till. Men nu är det minsann färdigstädat, rensat här och var, fönsterna blänker, tvätten tvättas och hängs om vartannat. Härliga tider!

 Och den där söta diskmedelspumpen, den fann jag på Åhléns idag. Så mycket snyggare än yes-flaskan. Yes!

IMG_5811

Det är fortfarande gråmulet ute. Men det ser ju lite småmysigt ut ändå. Jag tror minsann att jag ska pausa från innelivet en stund och rasta benen lite. En långpromenad i skogen får det bli. Liten hänger på och för säkerhets skull, åker även bärhinken med.

En alldeles urmysig torsdag är det här. Att få må bra, inte behöva ha ont någonstans, knäskura med bäbis fram på magen (fick flashbacks från i vintras!) och bara ha det gott, i lyan som vi älskar.

Vad mer kan man önska?

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4