Nu stinker det till och med såpa utomhus.

Hela baltanen var full i frömjöl och det gick ju bara inte. Så nu är den skinande ren, efter att jag gått lös där ute med alldeles för mycket såpa. Och Liten han har pysslat med nätshopping, klickat hem en ny bilstol då han minsann tycker att den han har, har börjat bli för liten och att det ju absolut iiiinte går för sig. Morsan kunde inte hålla med honom mer! Sen har han sovit och sovit och sovit. Tror visst att han är lite tagen efter gårdagens vaccindos, ändå. Lite rödrosig om kinderna och trött. Ungefär som mamman.

Men istället för att lägga sig och sova, så skrev jag ner ett pass på ett papper, tutade på tabatatimern och körde.

IMG_5878IMG_5883

Har ingen aning om vad denna övning heter. Men är sådär oväntat jobbig och svider dödsskönt i musklerna. Baksida axel främst. Och den är super för att ”öppna upp” hållningen, den som, särskilt som ammande mamma, kanske kesar ihop ibland. (Är kesar ett ord? …”säckar ihop”, betyder det i alla fall i min värld).

Dagens pass. En tabataintervall, dvs 4 minuter, per block.

 

Block 1. Step up och Dips

Block 2.Gående utfall med vikt  (jag släpade runt på 10 kiloshantlar i varje hand) och Gummibandsövningen för baksida axel

Block 3. Jämfotahopp i nyskurad trapp och Tricepspress

Block 4. Step up och Rygg-runt-runt (ligg ner på mage, flytta en lätt vikt runt kroppen med så sträckta armar du orkar)

Block 5. Gående utfall med vikt och Vandrande planka

Block 6. Jämfotahopp i nyskurad trapp och Hantelcirklar

IMG_5891IMG_5892IMG_5895IMG_5901

 

Hantelcirklar är nog min favoritaxelövning. Rolig och jobbig på samma gång.

Ett skönt fredagspass var det där, som sved härligt i musklerna och gav mig ny färskt och fräsch energi. Jag och Liten ska ut på promenad nu. Vi är sugen på att baka en kaka. Och bjuda några vi tycker om. Så vi måste dra till affären. På stuberten.

Det låter som en bra idé, tycker jag!

Trevlig helg alla Ni!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4