Sidärja, då var vi igång då.

Det känns som om någon tagit ut min hjärna, tvingat den att hoppa 500 burpees och sedan bara lämnat den där på marken.

En ynka liten dag med några slags tider att passa, några fjuttiga timmar av lyssnande på någon som inte pratar bäbisgrejer. En, endaste, ynka dag. Och jag är trött så in i bängen. Men det är ju alltid såhär i startfaser, det känns som jobbigast och drygast precis i början. Snurrigt och struligt, men sen brukar det ordna upp sig. Den där grejen att storhandla sent i eftermiddags, ashungriga , det var väl kanske ingen jättehit. Jag glömde glasögonen i bilen och hade verkligen behövt dom där. Mannen ropade på mig inne på affären och jag stod och snurrade runt, runt. Såg honom inte. Men så himla skönt att komma hem och veta att allt som står på matlistan, har sina ingredienser här hemma. Och nu, när middagen är i magen och kvällen ligger framför. Alldeles spegelblank och vacker, ja då känns det faktiskt himla härligt.

Jag tränade på förmiddagen idag, ”måndags-crazy-tabata” och det känns väldigt skönt att jag gjorde det då och inte har det framför mig nu. Men fy tusan, det var inte alls lika roligt som förra måndagen och en herrans massa måndagar och dagar innan den. Storan var ju inte med. Trots det, fick jag till ett bra pass. Men det gick tungt, vikterna kändes tunga och benen likaså. Det är såna gånger, när man nöter på allt man kan, i alla fall. Det är dom gångerna som det känns extra bra att man tog sig igenom dimman.

Så nu har jag lugn kväll här. Pustar ut en stund innan Liten vaknar och är leksugen, dagbokar lite och så fyller jag i min nya, fina kalender som damp ner i  bredvlådan bara några minuter innan vi skulle dra iväg på universitetet. Vill du se den?

IMG_6182_wmÅrets framsida. Med en bild jag bara älskar.


Och årets insida. IMG_6177IMG_6181IMG_6178Med tema grått och turkost.

Och så till sist, baksidan.IMG_6165Alltså den där bilden. En utav favoriterna. Ja, jag har många favoriter. På den här bilden, fångades och förevigades ögonblicket när Minimannen stod ute på klipporna vid havet, och fascinerades utav vågorna. Klicka HÄR om du är nyfiken på tidigare års upplagor.

Måndag alltså. Det gick ju bra, det där. Lite vidbränd i kanten och en hjärna som en urvriden disktrasa. Men annars, så!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4