IMG_6253

Vilken kväll det var igår!

Som värsta, bästa sommarkvällen. Jag behövde bara svepa koftan om mig innan vi gick till vännerna. Så himla skönt. Och om vi hade det mysigt och trevligt och gott och sånt? Oh ja. Det är som alltid när vi umgås med dom där två, och det är ju bara helt underbart med såna vänner.

IMG_6257Jag tisdagsmyste i pojvänsjeans från Lindex, stor sedan-jag-var-preggo-tisha från Gina, den där rosa hatälskade koftan från Lager 157 och så mina favvopjucks från Nike, Scorett.

Och idag vaknar vi till onsdag.

Mannen var uppe tidigt, tidigt. Han flaxar idag till huvudstaden för ett par dagars jobb. Jag och Liten är kvar här hemma och håller ställningarna. Men innan M åkte iväg i morse, så hann han iväg på ica och hämta ut några paket, varav ett tydligen var till mig.

Alltså. Morogngåva på en onsdag, sånt gillas! Visar sedan!

Ha en fin dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4