Japp, precis så.

Från att hänga på köksgolvet och leka med pipleksaker och pussa bäbis tills han blir less på sin morsa och vara ute i lilla pallkragen och plocka blommor. Bara han och jag. Jag plockar, och han får hålla i blommorna. Knövlar ihop till ett skrövel, men det gör ingenting, säger jag. Vi plockar blommor tillsammans, jag och min lilla son. Och det finns liksom inget som kan störa det.

IMG_6692 En liten gullig toabukett. Med mestadels blåklint som vi hittade, därunder allt ogräs. Pallkragen är ett ogräshav, eftersom inget skött den på hela sommaren. Men jag hade strösslat en fröpåse där i våras. Och upp har visst några tappra blåklint kommit. IMG_6693Ja. Från det där. Hemma-mamma-livet. Till att ta räsercykeln och möta upp kompanjonen, på högskolan. Några timmar av ex-arbetes-skrivande väntar.

Och det finns ingen bättre drivkraft, att på så kort tid som möjligt, göra så bra ifrån sig som möjligt, när jag vet att jag får pussa på bäbis när jag är klar. Dessutom kommer Minimannen och M och hälsar på, på mitten. Matpaus, du vet. Åh, jag är så tacksam att detta livspusslande går ihop.

Näpp. Nu måste jag susa iväg.

Från det ena, till det andra.

Kram/lillafrun