Vilken mysig dag det var igår.

Jag, mamma-mormor och Liten tog bilen mot stan. Jag hade kunnat vända bara vi kom fram, var liksom dönöjd över att ha kört själv och dessutom kört fel och svängt av E4an och kommit rätt igen och lyckats parkera bra bland löningstokiga. Men, såklart vände vi inte. Vi strosade runt, och jag njöt så. Mamma var min personal shopper. Jag har liksom struntat i det där med att shoppa kläder till mig själv, ett bra tag. Det är ju bra, såklart. Men jag älskar ju samtidigt det där. Så jag stod i provhytten och mamma hämtade det ena plagget efter det andra och sa prova här! å, den var du fin i! ta den här halsduken runt dig också. 

IMG_7835

Ja, där har ni framsidan, förresten!

Så, sådär höll vi på, jag och mor. Och så åt vi lunch och shoppade åt Liten och gick på kullerstenen genom spöregn och blåst och blev blöta och kalla och efter att vi strosat färdigt tyckte vi att det var väldans skönt när vi väl kom fram till bilen igen. Vi åkte hemåt och landade på direkten i Mäjadalen. Där startade vi fredagsmyset tidigt, umgicks i köket allihopa bland mysig fredagsmusik och Storan kokade himmelsk kantarellsoppa och det gjordes vitlöksbröd, bakades äppelpaj och Liten, han var omringad av såna som älskar han. Alla, alltså.

IMG_7857

IMG_7861Vi åt och mådde som prinsar och prinsessar och när det blivit natt och var så svart att man knappt såg någonting där utanför, då åkte vi hemåt, jag och Liten. Vi väntade och väntade, på pappan. Minimannen sov och jag låg på aga. Väntade, på han som igår pendlade ett avstånd som man inte ska pendla på en dag men som han gör för att han älskar och vill vara så snäll jämt. Han är ju sån, min M. Och åh, så gott vi somnade alla tre när han väl stod där i regnet på bron, kring två i natt.

IMG_7873

Idag tog vi sovmorgon. Det stormar utanför fönstret och det är lördag. Min älskade man ska iväg om några timmar igen, så nu njuter jag och Liten järnet av att ha honom här med oss.

Ha en fin helg alla Ni!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4