Tjohooo för fredag!

IMG_8118

Lilla spädisbäbisen är ingen spädisbäbis längre. (Huuhu) Minimannen och jag städade bort babygymmet igår och plockade ihop alla leksaker i den rosa baljan istället. Älskade lilla S, du lär dig saker för varje dag nu och det är ju helt fantastiskt att se och få vara med på din resa genom livet. 

Fredag!

Idag är hela familjen samlad. Vi vaknar i en tokstädad lya, med solen som skiner in genom sovrumsfönstret och en bäbis som väcker oss genom att peta med sitt lilla, lilla pekfinger. Bestämt. I våra näsor. Långbordet är redan dukat i salen. Ni vet, vi bor ju i en våning så stor att det inte aaaalls känns som att stackars vännerna kommer få sitta på varandra vid middagen. Eller hur var det nu igen?

IMG_8135I alla fall.

Som den list-älskare jag är, så har jag världens checka-av-lista idag. Har redan dukat, check! Och nu ska jag och M träna tillsammans. Det kommer bli sådär äckeljobbigt som det alltid blir, men skönt efteråt. Jag är taggad på massa hopp, pressar, mjölksyra och puls. Knasig? Kanske det. Efteråt väntar staden och lite handling och direkt efter det; skrivande för den ena och mys för dom två andra.

Och sen. Ikväll. När vi tar helg. Då kommer vännerna. Tjoho!

IMG_8127

Fredag,fredag,fredag,  Ha en fin sådan!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4