Idag är det lördag och min födelsedag. IMG_8186

Jag vaknade, precis som när jag var liten, alldeles pirrig i magen. Låg där under täcket och kisade, låtsassov och hörde hur mannen kämpade på ute i köket, hur alla köksapparater gick varma och hur den där lilla bäbisen var frukosthungrig och ropade på mammamat. Efter en stund kom dom in. Den sötaste uppvaktning jag någonsin fått. Sjöng och bar på brickan dom jobbat på, en låång stund. Och sen landade det ena paketet efter det andra på sängen.IMG_8180Mina män alltså, både version stor och liten. Jag älskar dom så det värker i kroppen.

IMG_8191_wmIMG_8194IMG_8196

Frukostbrickan var lyxig och gjord med sån kärlek. Vi åt alla tre och njöt. Med tända ljus och det där grådisiga vädret utanför. Bland täcken och kuddar huller om buller och travar av paket. IMG_8185

Sen drog vi på oss friskluftskläder och har nu precis kommit hem efter att ha varit ute på en lång hela Lilla familjen-promenad. Vi har gått bland gulalövtäcken, färgsprakande träd och ett vatten så lugnt, så lugnt. Men nu skiljs vi åt. Mannen drar på jobbuppdrag, och det är bara sååå tråååkigt! Just idag, liksom. Men sånt är livet. Jag längtar ihjäl mig tills han kommer hem ikväll. Då ska vi ha mer kalas och mer paketöppning. Jag har inte öppnat alla paket än, utan väntar med resten tills han kommer hem. Himmel så lyxigt!

Dagen ska inte bara gå åt till att längta, jag och Liten ska göra det bästa, bästa vi kan utav dagen. Ett bad i badkaret har vi båda på önskelistan. Den ena får ha det liiite kallare i vattnet än hon annars brukar. Och sen tvätta med det schampoo som inte doftar ett skvatt. Men alltså, det fiiinns inget mysigare, än det där. Att se hur min lilla Miniman är lycklig och plaskar och ser helt smågalen ut där i vattnet. Så jo, det blir en fin födelsedag, det här. Den har redan börjat, på bästa vis.

IMG_8189

Jag är mamma och fru och lillasyster och dotter och vän. Till älskade. Såå ooerhört tacksam, är jag. Sen fyller jag 24 också. Fett coolt!

Tjingeling!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4