Att fira födelsedag på tumanhand med sin bäbis.

Det är något alldeles särskilt, och en dag jag nog sent kommer att glömma. Det har varit en så fin dag. Lugnare än på huuur länge som helst. Väldigt skönt. Först njöt jag utav morgonen, tillsammans med världens finaste man. Och sedan har jag och S gjort denna dag till den bästa vi kunnat, utan han som fattas oss. Vi har busat och filosoferat och övat på att pussas och så har S sovit i massor och mamman har tänt ljus i sin nya vackra ljuslykta och lyssnat på musik och skitit i att ens kolla åt tvätten. Jag passade även på att träna ett skönt överkorppspass när Liten sov. En väldigt härlig födelsedagspresent från mig själv, till mig själv. Och sen har vi badat.

IMG_8214

Och plaskat och lekt med bilen och traktorn och bara myst. Nu är vi sådär varma och russinskrövliga om kropparna och det enda rätta är att ta en eftermiddagsvila. Minimannen snusar redan här bredvid mig. Vila, för att sedan gå mot världens finaste gullvänner som bjudit över oss, mig och Sixten, på middag. Tack för er. Sen är det ju vips bara någon timme, så är M hemma igen och jag får slita upp dom där himla stoora och aaastunga paketen som ligger här bredvid mig. Så impad av mig själv att jag kunnat hålla mig från att öppna dom paketen som är kvar, heeela dagen.

Vilken fin dag det blev, det här.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4