Och så var det kväll.

Vi landar på stora sängen tillsammans. Under filten jag fick av mina päron i födelsedagspresent. Den som är så mjuk att man somnar av bara tanken att krypa under den. Vi varvar ner och tittar på Pettson och Findus. Bara Liten och jag.

IMG_8358
IMG_8364IMG_8363

Det har varit en måndag, som många andra måndagar. Jag och Liten myste på förmiddagen, gick långpromenad och var sådär alldeles lulliga efter att ha sovit så länge. Och sedan byttes vi av, jag och mannen, och jag stack iväg för några skrivartimmar. Fick den ena gulliga bilden efter den andra, till telefonen. Hade lätt som en plätt kunnat släppa alla artiklar och böcker och springa hem. Men, behärskade mig och skrev utav vettet istället. Jag och kompanjonen. Sedan svischade jag hem på cykeln, och tog myseftermiddag med Liten. Och nu tar vi måndagkväll.

IMG_8369 IMG_8378 IMG_8382 IMG_8387Vi väntar bara på att laxen i ugnen ska bli färdig, då är det middagsdags.

Och sen. Är det bara måndagkväll som gäller. Ljusen är redan tända. Det doftar både syren och liljekonvalj. Sommardofter. Men nu är det höst. Och vi tar en kväll under filten.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4