Åhåå, det är helg!

IMG_8598

Skönare fredagsoutfit får man leta efter; bästa jeansen från Lager 157 och den finaste koftan jag vet, stickad av världens bästa Svärmor. HÄR finns fler bilder på denna hemstickade skapelse, då hade jag en bäbis i magen minsann! wow. Så galet att tänka att det var Sixten som låg där i. 

Helg, vänner. Helg!

Så jädrans fint det sitter nu. Denna vecka skulle ju vara en vilovecka sa vi. På ett sätt har det varit det, men på ett annat, inte alls. Men nu, har jag lagt mig med benen högt, med lillmacen på magen, dagbokar och lugnet är totalt. Bäbisen sover eftermiddagslur, jag har precis sagt high five och trevlig helg! till min käre skrivarkompanjon, ja några timmar skrivande har jag haft idag också, och nu är det bara helg. Och mannen är hemma igen.

IMG_8580

Han kom hem i förmiddags. Doftade regn, var alldeles ruffsig i håret och såg alldeles lycklig ut där i dörren. Han hade längtat efter oss, och vi efter han. Både jag Liten blev överrösta av pussar och kramar. Och Liten visste inte huuur mycket han skulle visa sin pappa hur kär han är i honom. Slet och drog i håret och pussades sådär med gapande mun och klättrade och myste.

IMG_8569

Jag hade surrat om att hallonröda nejlikor till köksbordet skulle vara fint. Är det där nejlikor?, frågade han lite nervöst när jag öppnade blompapperet. Och visst, var det det. Han hade lyssnat på mitt surr och snappat upp. Den där mannen alltså.

Nu står han vid köksbänken och verkar ha något storslaget på g. Tsatsikin står ute i kallvädret och gottar till sig. Han har köpt en massa goda ingredienser, såg bland annat fina bitar av entrecôte som ser ut att kunna smälta i munnen. Jag ser så fram emot middagen ikväll. Jag ska få vara prinsessa och bara ligga här och vänta på ett maten är klar! för det är jag tydligen värd efter att ha gjort 1000 saker senaste dagarna. Och jag säger faktiskt inte emot på den, att ligga här med benen högt, menar jag.

IMG_8541

10 vita rosor fick jag också. Inte klokt. Vilken lycka. Bredvid vasen står en ljuslykta som är en ny kärlek. Den fick jag i födelsedagspresent av älskade.

IMG_8586

Ikväll ska vi bara lata oss och göra ingenting. Äta god middag och mysa i soffan. Håhå, vad gott och vilken ljuvlig start på den här helgen.

Trevlig helg till Dig!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4