ja, nu är det som allra bäst.

Precis nu. Innan helgen liksom satt fart på riktigt och allt man kan se framåt, bara är oceaner av helg och lördagar och söndagar och så hela fredagkvällen, förstås. Så himla lyxigt! Vi har dessutom haft ledig fredag hela dagen lång idag. Jag och kompanjonen sket helt sonika i dagens skrivpass, konstaterade att vi var värda det och skickade hutlöst många, alldeles för överpeppande HELG!!!-sms till varandra och på så vis blev Lilla familjen så lediga att vi knappt visste var vi skulle ta vägen någonstans.

Vad vi har gjort idag?

IMG_9036_wm

Lekt, såklart! Massor. Och medan någon sov nerbäddad ute i varm voksipåse, då passade andra på att träna. Fredagsfys. Jag har levt i en träningsvärk den här veckan och kommer nog så att fortsätta, känns det som… Härrrligt!

Sen drog vi ner till vår lilla stad och uträttade några ärenden. Det har varit så sagolikt vackert väder idag att vi minsann var ute och tjavade i flera timmar. Till slut var jag så less på att gå, att jag funderade på att sätta mig i första, bästa busskur. Typiskt mig. Att bli tvärless.
IMG_9039

Men det var så vackert. Titta här!IMG_9043När vi gick från stan, och ändå hade gått så långt och länge så kunde vi lika gärna ta den vackra vägen förbi vattnet. Och nu ligger den där. Isen. Den allra, allra första. Så tunn. Men ändå. Det har varit kallt några dagar nu. Och vi bor i norrnorr, det är ett som är säkert.
IMG_9042

Vi tog sedan bilen ner på stan för att göra äventyret Fredagshandling! tillsammans med resten av Piteå. Håhåjaja, varför lär man sig aldrig!

Och nu är det kväll. Här inne i lyan är varmt, spelas skön musik och till middag lagas pasta. Färsk pasta. Och kräftstjärtar frästa i massa god olivolja, färsk chili,  persilja och mängder av vitlök. Enkelt och gott och det kommer kittla dödskönt i kistan. Sen har mannen önskat fruktsallad till fredagsmyset. Han är ju som han är, må jag säga. Men med vispad grädde till så tycker jag också att det bli party. Och dessutom, är det ju en efterrätt som faktiskt Liten också kan få smaka av. Ja, vad mysigt! Det har jag inte tänkt på, förrän nu. IMG_9046

Så ja. Stunden nu. Den njuter vi av. När vi har allting framför ossoch allt bara precis har börjat. Precis nu.IMG_9056

Ha en mysig fredagkväll och trevlig helg från oss! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4