IMG_9061

Vi hade en så fin fredagskväll igår, Liten somnade i soffan och päronen satt och beundrade gåvan dom fortfarande inte riktigt kan förstå är deras, men som tagit dom med storm och liksom gjort deras hjärtan alldeles marshmallowsmjuka. Han är så bedårande underbar. Och så pratade dom vuxenprat, om livet och sånt. I både stort och smått. Det är ju fasligt spännande och lite småläskigt och härligt och allt på samma gång, det där livet, menar jag. Vi är troligtvis inne på vårt allra sista år här i norrnorr. Bara en sån sak, liksom!

Och idag är det lördag!

I morse hade jag ställt väckaren för att ge mig ut och springa innan frukost. Jag tycker egentligen inte om att springa utan bränsle i kroppen, det blir liksom inte lika roligt då. Men, den där frukosten brukar vara så vaansinnigt god när man kommer hem. Så allt brukar jämna ut sig och bli himla bra i alla fall.

I morse?

Ja. Jag kuunde bara inte kliva upp. Det gick inte. Jag hade en bäbis som låg tätt, tätt intill. Låg omringad av sin mamma, som i en kokong som osade värme och kärlek. Jag låg kvar. Såklart. Och somnade om bredvid mina två. Ett lördagstart med ett världsbra val.

IMG_9071

Och lördagen är sådär härlig som bara lediga lördagar kan vara. Vi njöt av sovmorgon och mornade oss länge under täcket, alla tre. Åt sedan lång frukost med favoriten grahamsgrynsgröt, med kanel och socker på. Och så en glad bäbis på toppen!

IMG_9073_wm Och en ledig pappa. Håhå, så härligt!

Och springturen?

Den blev ju av ändå, förstås. Bara några timmar senare. Det var så skönt luft, och jag gladde mig åt gröten som låg i magen och gav mig fart i benen. Det var bra jag och hackspettarna och den krispiga barken. IMG_9083Nu sitter jag här, eftersvettas och är toknöjd efter att ha samlat kilometrar i elljusspåret. Vanlig distanslöpning, blandat med ett parti på mitten, fyllt av snabba 30-sekundersintervaller. Det passet fick avsluta en prima träningsvecka!

IMG_9088

Tjohoo! Vilken lördag! Vi njuter vidare.

Allt gott till Er! 

(Så glad över alla spår ni lämnar efter er, här och där. Det är så rooligt!)

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4