Lördag! 

Den är snuskigare än snusken. Vädermässigt alltså. Annars? Förträfflig.

Innan mannen stack iväg i morse, på veckans sista jobbuppdrag, då drog jag på mig snabbskorna och började dagen springandes. Med syrerik luft i lungorna kom jag sedan hem med ny och fräsch energi. Jag älskar att springa! Och så älskar jag att vi är, nåja snaart i alla fall, i mål med denna vecka som vi bävat lite inför. IMG_9588_wm

Sen har jag och S varit på äventyr till gullvännerna. Vi bojkottade den varma voksipåsen och körde på fårfäll och filt istället, det är så varmt idag. Så då passade vi på att fota vrålåket som nu inte längre har liggdelen på sig, utan istället sittdelen. Det var med lite magknip och ont i hjärtat vi bytte del… det betyder ju liksom att Minimannen inte är pytteliten längre. Nåväl. Här är en sneakpeak! Jag bara ääääälskar den här vagnen.

Jag visar mer bilder en annan dag. Nu ska vi ta lördagkväll och längta efter den älskade mannen. Det blir en fint, det.

Önskar Dig en mysig kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4