Och så var vi framme!

IMG_9863

Tågresan gick finfint! Någon fann sig till rätta på direkten. Lekte med Sofie-geraffen och pratade med bebbekompisen bredvid.

Allt gick smärtfritt och hur soft som helst..fram till Umeå. Då blev det masssor av människor, det kryllade av barnvagnar och vi stod helt plötsligt med barnvagnar på hög. Typ. Folk kom inte fram och stod och stampade. Med bäbis på arm, packning och en vagn att försöka flytta på…. med en otålig kö som växte. Då började jag svettas lite.

Men. Innan dess, och efter att vi lyft barnvagnar och väskor och sådär, då var det väldans mysigt! Vi gick till bistron och köpte fika till morsan. Äppeljuice och macka med renkött. Fint värre.

IMG_9870Och vips var vi framme! Tågdörrarna öppnades och där stod Litens älskade morfar och mötte upp oss mitt i natten, på tågstationen. Så fort vi kom hem kröp vi ner i den stora bäddsoffan med fluffiga täcken. Ren och skär lycka. Vår första tågresa tillsammans, så mysigt! Lite taikons där mitt på, men vadå liksom.

Och idag är det torsdag. Vi har höstlov.

IMG_9888

Vi gick nerför trappen i morse. Möttes av en sprakande brasa och en Mamma-mormor iklädd den där morgonrocken jag är uppväxt med. Pappa-morfar och Torehunden var ute och morgonjoggade.

Åh. Det är så mysigt att vara här. Bara jag och Liten. Så speciellt.
IMG_9879

Det är så fint och höstpiffat här. Min längtan efter hus blir inte mindre. Om jag säger så. Men nu njuter vi nuet. Var sak har sin tid….
IMG_9886

Lugn. 

IMG_9873

Liten gav två tummar upp för den nya pyjamasen. Mjuk och skön!, sa han och fortsatte vispa runt.

Frukost. Med urgod müsli, hemkokt jordgubbssylt, bara-för-några-dagar-sedan-bakt mamma-tunnbröd och färskpressad juice. IMG_9891Och nu har jag och Liten varit ute på en lång och skön promenad. Det är strålande sol och ljuvligt höstväder. Idag ska vi bara lata oss och göra ingenting. Bara njuta av att gårdagen är avklarad och att vi är där vi är. Nu ska jag försöka slappna av och varva ner. Det tar ju alltid sin tid, innan man lugnar ner sig, liksom. Ja, så funkar det i alla fall för mig. Men vi ska jobba på det där. Ja, det ska vi.

IMG_9898

Halleda så skönt! Att vara här.

Höstlov!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4