Och det är kväll och jag sitter här.

Det här har varit en alldeles särskilt fin måndag. För det första gav bäbisen sin mamma sovmorgon i morse, vi åt sedan god frukost och gick därefter ut på en långpromenad. Liten somnade och när vi kom tillbaka hoppade jag direkt in i förrådet. Skrev ihop ett träningspass med 1-minutersintervaller. 9 övningar i en cirkel. Tre varv. Håhå,

IMG_0253

Övningarna?

1. Höga knän.

2. Armhävningar.

3. Cykel, full fart.

4. Upphopp.

5. Rygglyft.

6. Cykel,full fart.

7. Utfallshopp.

8. Sida-till-sida med pinne (se HÄR).

9. Cykel, full fart.

 60 sek per övning, 15 sekunder vila mellan varje övning. Ett varv tar 11 minuter och 15 sekunder.

Det var roligt och jobbigt. Jag tycker att 60 sekunder är lång tid att ösa på allt vad jag orkar och blev tokslut. Skramlade ihop 100 armhävningar, det var ju coolt. Men på sista varvets ”höga-knän”, så spårade jag ur och började istället dansa fuldans för mig själv, där ute i förrådet. Gymmet med hardcore-feelingen på topp! Det skulle ni ha sett, om ni kände för ett gapskratt eller så!

Det allra, allra bästa med dagen?

IMG_0266Den här bäbisen.

Det gäller alla dagar. Och idag, har det hänt grejer. Han får mer och mer koll på kroppen, har blivit bästis med Torehunden (det är dock inte ömsesidigt, som du kanske ser, haha!) och! han tar sig framåt nu. Wiihoo!! säger han och drar sig fram med dom små starka armarna och efter kommer ett par sprattlande ben. Min bäbis börjar bli stor. Åh.

IMG_0291_wm

Och nu sitter vi här. Okej, jag har lagt bäbisen i soffan och sitter här bredvid honom. Det blev så hiiimla varmt med sprakande brasa, varm filt och en bäbis mot kroppen. Men den där grejen, att han somnar i famnen, det händer inte så ofta nuförtiden så jag njöt så av den där stunden. Han är ju ändå pytteliten, trots att han kan ta sig framåt själv.

En fin dag stoppad i hjärteasken. Sovmorgon, långpromenad i gott väder, svajnjobbigt förrådspass. Och det bästa av allt; en älskad bäbis som både är så stor att han crusar framåt och på samma gång så liten, att han somnar i mammans famn. Jag är så tacksam, för allt det där.

Ha en god kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4