Åh, det har varit så fantastiska fina dagar här hemmahemma. Höstlovet 2014, det absolut bästa i mitt liv, helt klart! Jag har njutit så det stått härliga till. Och att ha en hel drös av dagar, som bara fyllts med sköna morgnar, goda frukostar, tommelmorundor, svettiga träningspass i pappas hardcoregym, bäbismys, lunkande, mammas himmelska middagar,…. ja, och så vidare. Allt det där, har varit guld värt.

Mitt hjärtat är varmt av tacksamhet.

Och idag, så tar vi vara på vår sista dag här. Kramar ur det sista, allt som går.

Vad vi gjort?

IMG_0786

Vi har varit rykande heta, ha ha. Vi var ut och hälsade på i hardcoregymmet. M styrde dagens pass och det var helt och hållet vidrigt, men roligt! Pappa hade stått utanför och lyssnat hur M liksom plågade sin stackars fru där inne. Kom igen nu, lite till! Ignorera smärtan! Kör, några sekunder till! Ha ha, alltså…. galenpannor!

 Vi bytte sedan fokus. Från livets ena goda, till något annat gott…

IMG_0795

Vi åkte till Sommarhemma-byn, drog på blomsteraffären och köpte den finaste buketten blommor och knackade sedan på hos Storan. IMG_0798

Vi blev bjudna på helt himmelskt gott fika. Vi konstaterade att det var såå mysig stämning, precis som jul, fastän utan julklapparna.  Ja, dom behöver man ju faktiskt inte. Att vara tillsamamns, är ju det allra viktigaste.

Och älskade Storan? Hon satt där på kökssoffan med stora gipset på armen. Fingrarna som blågula prinskorvar. Min PT-klient är skadad, kan man säga. Men, här ska allt bli bra igen, det är vi mycket överens om hela taikons.

IMG_0805

Det var så mysigt att ses, sitta där vid deras fina vita köksbord, och fika och prata.

IMG_0809

Och blommorna blev mycket uppskattade, såklart.

IMG_0813

Vi kramades hejdå och sa vi ses till jul! Det är inte så långt kvar och love you! 

Tänk vilken lycka, med så stor familj. Jag är verkligen så himla tacksam för mina fina föräldrar och mina tre storasystrar. Och resten av gänget. Det är en gudagåva, det där. Och dessutom, är jag ingift i världens bästa svärfamilj.  <3  Och där, hos svärisarna, har vi också hunnit vara förbi idag.

Ja, jag säger ju det! Vi kramar ur den här dagen allt vad vi orkar. Och titta vad Liten fick i 8-månaderspresent…

IMG_0793_wm

En ny farmor-stickad pippitröja, i ny passande storlek.

Varm i hjärtat, ja. Och tacksam.

Nu väntar en sista kväll här hemmahemma. God mamma-lagad mat, massa tända ljus, en sprakande brasa. Åh. 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4