IMG_1533 IMG_1535

Sådär såg det ut igårkväll.

 

IMG_1550

Precis som i söndags dukades bordet ut på båda sidor, dom röda äpplena prydde fint och dom höga ljusen brann. Men igår lät vi helt enkelt julen hälsa på för en kväll. Lite, lite tidigt, jag vet. Men så himla, himla mysigt. Lummern slingrade sig på bordet bredvid dom rutiga servetterna, det spelades julmusik och som jag njöt! Mannen stod och stampade rotmos för hand och mumlade något om att han önskar sig en pärstamp i julklapp. Han har inte höga krav, älskade han. Jag önskar mig en häst och ett stort kök. Vi är olika.

IMG_1567

IMG_1565

Iskall mjölk, från Norrmejerier såklart. Den godaste och bästa. Alla ni norrisar, ni köper väl Norrmejerier? Det är viktigare än du kan tro, att du gör det! 

 Ja. Det var såå gott och mysigt. Komamätta dök vi ner i soffan med gokaffe och mörk choklad. När dagen börjat ta igen sin rätt och gäsparna kom tätare och tätare, då slöt vi upp och kramades tack för ikväll och godnatt! <3 Det är fint, det där. Att kunna ses en vanlig onsdag. Det kommer jag sakna när vi så småningom kommer att spridas åt alla möjliga håll. Vännerna och vi, menar jag.

IMG_1562

Och idag är det torsdag. Jag har bara klivit rakt upp, hoppat i den lite finare mysbrallan och satt upp håret någotsånär i en tofs. Det är hemmaskrivardag idag, kompanjonen kommer alldeles strax. Jag gillar den här typen av dag. För då har jag bäbisen nära, kan sitta med en kaffekopp i handen mest hela tiden och det är helt enkelt väldigt mysigt med torsdagsskrivning. Jag får träffa min fina vän och så är vi sådär lagom-luddiga. Det är ju snart, snart helg, liksom. Åh.

Må så gott idag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4