Kikar bara in här en snabbis mellan middagsfix och sånt.

Den här fredagen har varit solig och frisk. Känts vinter på riktigt, liksom. Jag var ute och sprang efter frukosten. Njöt av frihetskänslan,  solen i ansiktet och av broddarna under fötterna som gjorde att jag kunde slappna av. Idag sprang jag för känslan, pressade inte på när det började ta emot, utan lät då farten gå ner. Bra Emmeli! tänkte jag om mig själv, som alltid är så inne på att ta ut mig till max. Variation, både på intensitet, innehåll på pass och så vidare. Det är det, som är nyckeln, tror jag.IMG_1730

Vi hann även med en tur ner på stan innan lunch. In på optikern och nu jädrar! , nu är mina nya glajjor på väg. Fick face time-hjälp av en hel drös med älskade familjemedlemmar, alla som hade möjlighet att svara en fredagförmiddag, för att liksom kunna bestämma mig till slut. Guld värt. Och när jag precis bestämt vilka jag skulle ha, kom jag på att jag kommer se likadan ut som syrrorna som har glasögon och precis som pappsen. Men, vi är ju rätt lika hela högen. Så, då kan vi ju lika gärna ha likadana glasögon också. Ha, ha!

IMG_1731

Liten klädde sig varmt med morsans gamla snow joggers.

IMG_1733

Här ser det ju höst ut, ju! Nåja. Hela min dagens var: Jeans, Cubus. Blus och jacka, Lager 157. Skor, Canada Snow. Mössa och världens finaste halsduk, Lindex.

En sväng in hos glasögonsnubben och sen vidare till Stor-ica.

IMG_1740

Nu har jag låtit mig själv börja gå lös på hyacinterna. Hittade några som var märkta röd. Finns det röda? Så himla fint i såna fall. Jag väntar med spänning på att dom ska blomma ut. Måste göra någon fin konstellation också!

Några timmar examensarbete nu på eftermiddagen, och nu är nu. Ja. Det är vår fredag.
IMG_1746

Jag och M håller på att laga middag tillsammans. I ugnen står en rostbiff och ser så god ut att det bara vattnas i munnen. Till efterrätt har mannen köpt Alvestas Chokladbomb, vilket gör hans fru smått tokig och nästan villig att hoppa middagen bara för att orka lite till. Den är så god den där glassen!

IMG_1750

Nu är skorna iordningställda i hallen. Hemmafredagkväll väntar, med hela Lilla familjen. Så fint.

Önskar Er en alla en riktigt god helg! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4