God morgon! 

IMG_1653 IMG_1766 IMG_1772

Vi ställde väckaren på tidigt, för att hinna äta lugn lördagfrukost, mysa i soffan och helt enkelt ha lite lördag tillsammans också. Inte bara ha sån där lördag där M åker iväg och jobbar och jag och Liten känner oss ledsna, lite smått instängda här i lyan och väldigt längtande efter sällskap. Ett hus, med stora ytor både inne och ute. I närheten av älskad familj. Det är precis vad jag drömmer om just idag!

Usch. Det är så grått och trist väder och jag hade verkligen önskat att M inte skulle ha jobbat just idag, då hade det fått vara vilket väder det ville utan att det bekommit mig. Jag känner mig lite deppig idag, ja det gör jag. Så allt känns mest bara lite småjobbigt. Men, det kan ju vara så, ibland.. Tur att jag har min älskade Miniman som gör vilken raggsocksgrå dag som helst, till en fin sådan.

IMG_1774 IMG_1780 IMG_1782_wm

Vi pussas och kramas och konstaterar att det ju bara är över dagen vi ska vara ifrån varandra, och inte i sex veckor eller så, vilket det har varit i flera omgångar när M varit iväg på diverse saker. Innan Liten föddes alltså. Tänk i vintras, när mannen fick ett pangerbjudande under 6 veckor, 22 mil söderut, som han omöjligt kunde tacka nej till…. den lilla detaljen som var spännande, var bara att hans fru gick och vankade och var tokpreggo och skulle föda. Vilken dag som helst.

Han kommer komma på lördag! ,sa M. Jag kommer hem på torsdagen, vi hinner vila upp oss lite på fredagen, sen! Sen kommer han. Den 8e mars! 

Och han hade ju rätt. Helt galet.

IMG_1756

Morgonkaffet framför nyhetsmorgon. Tvättmaskinen jobbar på. Och vi har lördag.

Önskar Er en fin dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4