Åh. Vilken fin kväll det var igår.

Jag och Liten traskade till fina vännen, med förväntan upp över öronen och en längtan efter en kväll vi visste skulle bli precis sådär mysig som alltid. Först drog jag av ett sånt där fånigt spegelfoto. Jag kände mig så piff; ren och fräsch. Dessutom vill jag ju visa glajjorna nån himla gång! Jag ser så hiiimla bra och är så glad över mina nya ögon.
IMG_2698

Jag kallar mig Rutger. Han i sjukan, du minns? Han hade också runda glasögon. Jag gillar dom! Varför jag håller fingret över munnen? För att jag har sån sårmun att det är löjligt. Som en hakklapp uppe och nere. Vännerna har småskrattat åt mig i veckan och sagt men hur äär det egentligen med det där? och Syrran har frågat om jag börjat med läppstift… Ni kan kalla mig clown Rutger, säger jag. (Det är på väg att bli bättre. Men alltså… skinflådd mun är ingen hit. Det värsta har varit att inte kunnat pussa på Sixten. )

Vart var vi?

Jo. Vi gick iväg. Minimannen och jag. Landade hos vännen tillsammans med en massa andra godingar. Liten blev efter en stund väldigt hemmastadd och gick från famn till famn. Blev serverad Babblarna och Teletubbies på löpande band, busade i speglar, spelade piano och åt slickepott. Morsan njöt av att få göra det där hon älskar; polkagrisar.

Vi teamade så bra, allihopa.

IMG_2713IMG_2724_wm

uppassadMiniman.se/Liten

IMG_2735

Nu har vi minsann blivit lite rutti på det där. Vi är som värsta karamellkungarna!

IMG_27418 satser polkagrisar. En liten sväng vardera av sur-äpple, mango-lime, körsbär och jordgubb. Och dubbelsats av hallon-lakrits (såå vaaaaansinnigt god!) och tre satser av vanliga, pepparmint. Dom jag tycker är allra, allra godast och alltid vinner i längden.

När vi var färdiga vandrade vi hem i natten. Bäbisen doftade som en hel polkagris och somnade på två sekunder när vi kom hem. Jag njöt av att komma hem till ett nytstädat hem, med hjärtat varmt efter en kväll av traditionsgöra, tillsammans med vännerna. Karameller. Fina grejer!

Och idag är det fredag. Så skönt! Jag och Liten har mysförmiddag. Tog lååång sovmorgon, morsan njuter av fredagsmorgonkaffet och strax ska vi ut på vår promenad. Det ser ut som om solen kanske vill titta fram idag. Det vore underbart!Några timmars skrivande i eftermiddag bara, sen är det helg! Mannen föreläser hela dagen, men vi samlas till kvällen för efterlängtat fredagsmys. Åh.

Ha en toppenfredag!

 

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4