Håhå, vad jag bara älskar att vara här!

IMG_3299

Jag börjar bli människa igen. Med pulsen lite lägre och med axlarna sänkta. Ja, alltså, jag kan ju inte påstå att vi suttit stilla så mycket sedan vi kom hit. Men det här är vila ändå. På hög nivå! Vi ääälskar ju det här. Att vara här, fixa och grejsa så det står härliga till. I vårt Sommarhemma som gör oss så löjligt lyckliga.

Idag har vi gjort allt möjligt.

IMG_3325Bakat bröd, (recept finns HÄR! Det receptet skrev jag för längesedan. Det märks. In och läs så förstår du vad jag menar…. tvätta en veckas tvätt.. på en sketen dag!? Det var då, det!)

IMG_3311Så har vi fyllt på Rocky road-förrådet så vi kan bjuda alla som sticker in näsan här i huset. Som pappa till exempel, som kom in på mitt-på-dagen-kaffe! Vilken vardagslyx. Besök av pappa, alltså!

IMG_3297Jag putsade sovrumsfönstret och hängde upp en så, så vacker gardin, jag fick låna av mor igår.

IMG_3335Och granris! Det är det i, nästan, varje vrå nu. Vi var ute på tur i eftermiddags. Så skönt!

IMG_3343Ute på bron lyser lyktan och på dörren hänger en enriskrans, så fint.

Det är jul här.

IMG_3341

Och det är här jag vill vara. Och är. Tjohoooo! 

Nu ska morsan piffa till sig lite. Borsta håret för första gången på jagvetintehurmångadagar, rosa kinderna och åka mot den julkonsert som jag var med på varje år som kulturskole-elev. Ikväll ska jag njuta av älskade systerdöttrarna och spana på världens bästa musiklärar-Storan! Pojkarna lämnar jag hemma. Det riktigt lyser bus i ögonen på dom.

-FF! , säger han.

-FF!, svarar den andre. 

Allt gott!

Kram/lillafrun