Bland det bästa..

..med att ha jullov tillsammans, är all den här tiden. Kvalitetstid i all ära, när man lyckats fånga dom där små stunderna i vardagen när den tuffar på i en rasande fart. När man försöker hitta det där lilla extra, som gör så mycket. Men nu, när det finns oceaner av tid, då kallar jag det för kvantitetstid. Och den, fullkomligt älskar jag.

Vi behöver inte tänka att varje ledig stund ska utnyttjas, för vi har tid. I massor. Tid att göra saker, hälsa på, vara hemma, bara vara, pyssla, lata sig.

Självklart är det kvalité, den här så kallade kvantitetstiden också. Du förstår säkert vad jag menar.

Idag har dessutom jag och M fått tumanhand-tid. Vi lämnade hemmet såhär

IMG_3604Nystädat och piffat till det yttersta.IMG_3611IMG_3614IMG_3612Dom små vackra pumlorna i fattigmanssilver, kommer från mitt favoritställe; himlen runt hörnet.

IMG_3616Doftenpåsen som doftar wintercream, är från samma ställe.

IMG_3618

Nu kan ni få börja blomma, hyacinterna!

IMG_3625

Det är så mysigt att sätta granris i dom där kockums-grejerna jag loppade i somras, under mitt loppisrus.

IMG_3639Ja och där ser ni ju gardinen också. Fin, va?

Efter att ha varit ute och gått i snöyra, tvärstädat och ätit lunch. Då lämnade vi byn som då lugnat sig och var helt magiskt vacker. Så åkte vi till Litens mormor och morfar. Vi, jag och mannen, fick lyx i form av ett träningspass ute i pappsens hardcore-gym och sedan direkt hoppa in i en varm, varm bastu.

M.a.g.i.s.k.t.IMG_3678

Så det är vår fredag. Fylld av tid, att bara göra vad vi vill med. Lyx! Och nu är vi på väg tillbaka hemåt igen. Men bara för att jag ska få dra på mig ett par kalasbyxor och slippa ha dom här rosa långkallingarna till kjolen (hade visst glömt…), för sedan ska vi på middag till svärisarna. Håhå, är det lagligt att ha det såhär bra?

Trevlig helg, allihopa!

Kram/lillafrun