Det har varit en typiskt dagen-innan-julafton-dag idag.

Du vet, sådär lugn och skön. Vi har suttit långa stunder och bara tittat på varandra med skimmer i ögonen och med granen glimmandes i periferin. Det har singlat snö utanför fönstret och känslan i kroppen har varit så, så harmonisk.

SJDghdögkjdglkjhsdflkdsjhglsjghsgljhksgVI BÖRJAR OM.

Dagen idag?

Crazy stressig. In i det sista har här grejats, med allt möjligt julefix. Med facit i hand sov vi helt sonika för länge i morse. M behövde dessutom åka iväg på vift på förmiddagen, så jag och bäbis skulle städa och greja och fixa tillsammans. Bäbisen kände nog på sig att morsan hade stressen i halsgropen och sov därför sig igenom hela rejset och mer därtill. Det skurades och gjordes piff och fint här hemma. Som sig bör inför jul! (bör och bör, man gör som man vill!)IMG_3999Sen gjorde jag mitt experiment gånger två; saffranscheesecake. Där den första blev bra (tror jag?) och den andra, när jag skulle vispa marängen, bara blev en enda soppa. Man fååår inte ha haft någonting annat i bunken när man vispar äggvita till hårt skum. Det var bara börja om. Och till slut, så! Lunchen blev därför nån småsnuskig omelett med panikvispade ägg… kändes så slösigt att slänga en massa ägg! Gick fint.

IMG_3654

Jo, då! För varje check på att-göra-listan, blev jag lugnare inombords.

I eftermiddags var vi ute och traskade på byn i snöyran. Hämtade ut dom sista julklapparna, var på blomsteraffären tillsammans med resten av byn och skyndade sedan hem för att slå in dom där sista, sista klapparna.

IMG_3642

Helt otippat hade jag visst lyckats få en timme över i slutänan. Så, jag ska gav mig själv en tidig julklapp i form av ett galet jobbigt träningspass och skön varm, välbehövlig dusch. Ja, mannen gav ju mig denna klapp lika mycket, eftersom han hållit sina ögon på och roat vår lilla virvelvind.

IMG_4029

Dagen idag? En typisk dagen-innan-julafton-dag. Den hör till!

IMG_4040

Fascineras över hur vackert den där crazy-fondväggen i köket går ihop med julegranen. Den där tapeten är så crazy att jag nu börjat tycka den är snygg. Crazy, som sagt.

Nu ska vi åka till Mäjadalen för uppesittarkväll, mysigt!

Ha nu en skööön uppesittarkväll ikväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4