IMG_4382

Var liten fågel sjunger efter sin egen näbb. 

Storan, Litens mormoster, har gett Liten världens sötaste pyjamas julklapp. Med ett budskap att bli varm i hjärtat för.

Idag lämnar jag den här virvelvinden och hans pappa hemma. Liten är en riktig vilde nu. Inte stilla en sekund! Drar upp sig, dansar, kryper iväg, ropar MA-MAA!!, slår sig nånstans, tvärgallskriker, drar upp sig, vågar lite mer, kryper ännu fortare, slår sig igen… och så där håller vi på. Med tindrande ögon, ett par röda småbulor i pannan och med tungan utanför, lämnade jag han tillsammans med mannen. Min älskar lilla familj.

Jag?

Jag ska in i dimman, tillsammans med Storan, Litens gudmor och lillsvågge. Det här blir en dag av täckjackesvett. Mellandagsrea coming up! Håhå.

IMG_4374

Juldagen hos morbror och moster var så himla mysig och god igår, men mer om det senare.

Nu ska jag tagga för en pangrunda på stan! (jag ogillar mellandagsrea, skaprt och får alltid panik när jag ser alla människor. Brukar oftast inte hitta någonting, bara det som är nyinkommet och fulldyrt…)

Ha en skön annandag jul! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4