Nu är det så jullovigt att det bara sjunger om’et!

Dagarna flyter ihop och flätas samman. Vardag eller helg? Ingen aning. Lov! Helt sonika. Vi sover och äter och äter och tränar och promenerar och äter och njuter av vintern. Så umgås vi. Massor. Bara är, i ett endaste virrvarr av människor, vuxna och barn och med en Miniman som har full uppmärksamhet. Det här är livet på en lov-pinne!

Och igår. Hade vi paltfest i världens mysigaste Mäjadal.

IMG_4446

Palt till hela familjen, kräver sitt teamwork!IMG_4438 IMG_4444

Alla kan alltid hjälpta till med något! Det är så mysigt att fixa tillsammans. I alla fall innan man ätit palt. Sen tar liksom paltsvimman vid.
IMG_4458

Vi gör som vanligt mormors palt. Målet är att få den så lik hennes palt som möjligt, min Storasyster M är grym på det. IMG_4474 Här står hon och jag och rullar paltar och fyller med rimsaltat fläsk. Kladdigt och söligt blir det,  men så ooooohyggligt gott! IMG_4485Och äntligen var den klar.IMG_4501 Palten! Det åts så det stod ut genom öronen på oss. Det var så gott! Sen paltsvimmade vi allihopa.IMG_4495_wmLiten tyckte också att det var en toppenkväll. Han har sån lyx med en hel drös av kusiner som passar upp honom, kryper och leker med honom. Han tycker att det är så flestligt, så. Det syns att han ser att kussarna är mindre än vi vuxna och liksom tycker att han platsar in med dom alldeles ypperligt. Gulligt!

Så det där var ännu en kväll med taikonsgänget. Med många skratt och paltsvimma. Kan knappast bli bättre.

Idag är det en annan dag. Jag ska iväg och spela dubbla konserter och är lite nervös. Inte för spelandet, men för att vara ifrån Liten. Det kommer såklart gå bra och vi kommer mötas upp för amnings-dejter. Men ändå. Jag avskyr att vara ifrån honom. Men jag är så spelsugen, så dagen kommer bli rolig, det är jag säker på! Dessutom att spela med Storan och ”Lillasyster”, är ju en fest bara det!

Ha en god söndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4