IMG_4523

Den här söndagmorgonen och förmiddagen har varit så fin.

Jag blev väckt av mannen för-att-vara-jullov-tidigt, kring åtta. Vi åt frukost, bara han och jag. Sen gick vi och väckte vår sjusovare till bäbis. Han är värre än tonåringarna på det där med att sova! Men å andra sidan är han inte stilla en sekund under vaken tid, så det jämnar ut sig liksom. Och nyvaken morgonbäbis iklädd pyjamas? Finns inget bättre.

Vi hade lugn morgon. Liten badade och fick russintår och var så vansinnigt söt där han satt med håret lockigt av vattnet. Ögonen som två pliriga, pigga, stjärnor. Han är livet, den där ungen.

IMG_4541

Så lekte vi med dom nya leksakerna. Klossar i massor från mormor och morfar och den där roliga brio-stoppa-i-klossar-grejen från lill-kussen. Liten älskart! Han har fått en massa annat überdüberfint också, han får visa lite eftersom!
IMG_4539

Efter bad blir man fasligt trött, så han skyndade sig och klädde på sig varmt, varmt och la sig i vagnen. Men då termometern visar en sisådär 20 minus, så valde han att sova inne. Klokt! ,säger mamman.


IMG_4532IMG_4526

Så slår det mig. Hur himla, himla bra vi har det. Tacksamheten sköljer över mig och den där känslan av att vara helnöjd, inte känna att man behöver någonting annat, för jag har allt det där; Bäbispojken, mannen, familjen, vännerna. Den är ju bara den bästa känslan!

Och all kärlek som överöses från alla håll och kanter, till vår lill Miniman. Det är så fint att jag får ståpäls på armarna, baske mig! Liten två skyddsänglar gav S en så fin julklapp. IMG_4034

Den där varma, gossiga, fina, stickade tröjan han har på sig idag. Uuuurskön tycker Liten! Och till dom där jeansen med hängslen, som gör att han ser ut som Karlsson på taket. Ja, då är han ju bara helt underbart stilig! Brallorna är som mysisar på insidan, men fancy pancy på utsidan. Perfekt kombo för en liten Miniman! 
IMG_4530
Han sover och morsan har passat på att dra av ett träningspass, piffat till sig och är nu redo att åka iväg för en dag av konsertande. Jag lämnar pojkarna, med en klump i magen, men är å andra sidan taggad.

Det där mammahjärtat, alltså….

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4