IMG_4877Jag är ju såhär, det är inget nytt under solen, liksom. Känslosam och lättrörd och tänker alltid med hjärtat.

IMG_4881

Idag har vi dansat ut julen. Plundrat julgranen och kastat ut riset och städat bort, packat ihop och gjort oss norrnorr-redo. Det har varit en söndag med vackert väder, så vi pausade på mitten för en ljuvlig liten stund med Lilla familjen i vintermundering. Den yngste i sina Snow Joggers. Stående, smågående och sittande i pulka. Älskar dom där stunderna. Och jag älskar den där ungen. Igår stod han själv ett par sekunder. Bromsaaaa säger morsan angående det!

IMG_4882

Men ja. Det är med vemod i hjärtat, det här. Packaihopandet. Men samtidigt är jag oerhört tacksam för den här julen. Den bästa och mysigaste i hela mitt liv.

Kvällens planer är att krama ur och mysa järnet. Vi susar förbi både Litens farmor och farfar för middag och senare ikväll Litens mormor och morfar för varm choklad och kvällsfika. Oj, oj så bortskämda vi är med våra fina päron!

Kram/lillafun

G-VMBJT57ZE4