Just så. En efterlängtad dag väntar.

Dessa dagar av redovisningar, responderingar och opponeringar, har känts så oerhört långt borta. Nånstans där framme, vid tunnelns andra sida, där ljuset skymtar fast ännu lite längre fram. Där! ..har dessa dagar skymtats. En bävan men samtidigt en längtan att ta sig dit.

Och nu är vi där. Här.

Idag ska jag och kompanjonen både sitta som respondenter och opponenter. Jag är pirrig i magen. Men ser fram emot dagen. Hoppas så innerligt att det ska gå bra. Vill liksom få det här överstökat och kunna sätta ännu ett check mot det stora målet.

IMG_5452

För att blinga till denna dag, sätter jag dom vackra örhängena i mina öron. Tänker att dom bringar mig tur. Tindrar med kärlek. Från mannen. Han är bäst och hejjar, tillsammans med lillvännen, på mig här hemifrån. Örhängena var ännu en julklapp från honom. Älskar dom. Och han, såklart.

Just så. En efterlängtad dag väntar.

Bring it on! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4