IMG_5503Precis som alltid, när man gjort nåt sånt där. Med mycket press och förväntan. Så tar det tid att förstå att man får slappna av.  Jag gick som på moln igår. High-fivade med mannen, stekte pannkakor och åt till mammas hallonsylt och massa vispad grädde. Liten fick också parta lite, med några pannkaksbitar.  Han höll på att studsa ur stolen. Så gott han tyckte det var!

Så när Liten skulle sova bäddade vi ner honom i vagnen. Lät han somna ute i vinterfrisk luft. Jag och M gick en skön promenad, stötte på tre älgar som gjorde att jag höll på att göra i brallan (har extremsvårt för älgar sedan vi krockade). Älgarna studsade fjäderlätt i den djupa, djupa snön. Mäktiga djur. Vi gick vidare, kom till sist tillbaka hem till lyan igen. Bäbisen sov och päronen pratade non-stop och städade samtidigt. Kvalitetstid för mig och mannen.  Ljus brann, jag tog mig ett varmt, varmt bad och så nattfikade vi innan vi kröp ner i det renbäddade sängen. Snacka om ljuvligt.

IMG_5501

Idag vaknar vi till fredag.

Det känns så vansinnigt lyxigt. Vi är nämligen hel-lediga. Hela familjen.

IMG_5498

Så vi har lugn och skön morgon. Hade väckaren på halv åtta men vaknade nio. Pekar på Alfons och kramar Ulf (Ugglan…). Så sörplar vi kaffe på nymalda bönor och äter frukost så långsamt vi bara orkar. Jag har ont i kroppen, en blandning mellan vanlig träningsvärk men också värk efter alla spänningar. Det är obeskrivligt hur fantastiskt skönt det är att det här är över. Jag är så stolt över hela min fina klass, alla är så himla, himla duktiga och fina människor.

IMG_5494

Fredag, alltså. Här ska njutas. Och jag känner mig lycklig och efter-opponerings-bakis. Bra så.

Önskar Er den finaste fredagen!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4