23012015-IMG_5974

23012015-IMG_5969

Det var en minst sagt en småkylig promenad, det där. Jag njöt av att få svänga på armarna. Bäbisen somnade och päronen passade på att fredagsfysa när dom kom hem.

23012015-IMG_5978

4 block med två övningar i varje block. Så körde man 30 sekunder arbete, 10sekunder vila och matade på så i 6,40 minuter, som ett block tog. Vi gasade på i ett jädrans tempo, ingen vila mellan blocken… Liten skulle ju vakna när som helst. Det var ett roligt upplägg…

..och övningarna var (för den som är nyfiken!):

  1. utfall bakåt med hopp + sidoplanka
  2. breda upphopp + rygglyft
  3. löpning i planka + fällkniven
  4. burpees + täta armhävningar

Man hinner totalt 10 stycken 30-sekundersintervaller på ett block. 5  per övning, alltså. På första blocket får man köra 4 gånger per sida och på dom två sista omgångarna 15 sekunder per sida. Struligt, men du förstår nog.

23012015-IMG_5991

…Trodde vi, ja. Att han skulle vakna alltså. Att sova ute i vintern verkar sannerligen vara bland det skönaste som finns om man frågar en viss Miniman. I vanlig ordning fick vi väcka honom. Locka med lunch och iskall mangosmoothie som efterrätt. Det gick hem!23012015-IMG_5994

Och det är ju inte fredag på riktigt om man inte varit ner på stan och rantat runt på ica tillsammans med alla pantertanter med rollatorer. Och köpt fredagstullisar! Och handlat gott inför kvällen.23012015-IMG_6020 Jag kände mig fancypancy i människokläder. Varken långkallsong eller träningskläder, alltså.

23012015-IMG_6033

Jag låter tullisarna stå i plasten så länge jag orkar. Tycker att dom håller sig bäst då.


23012015-IMG_6022

Jo, jo. Nu väntar en kväll jag längtat efter hela veckan; fredags-firar-kväll med hjärtevännerna. Jag och kompanjonen tillika hjärtevännen är så taggade på att fira, att vi är färdiga med mastodontuppsatsen alltså. Alla pojkar får såklart också vara med. Kvällens tema är mysigt, gott men inte värstans avancerat. Jag tycker det låter helt galet bra. Till efterrätt har jag gjort något vi inte ätit på länge, men som jag är omåttligt förtjust i. Vit chokladmousse med limemarinerade hallon (enkelt och jättegott. recept finns HÄR!) . Sen ska vi laga middagen tillsammans, surra, skåla för varandra och bara ha en mysig och skön kväll.

En fredag alltså. Värsta braiga.

Vad ska ni göra i helgen?

Oavsett-

-Ha en god helg!

 

 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4