26012015-IMG_6266

Måndag, ja.

Här lagas chili conkan till middag och bläddras i Alfons och klättras över morsor.Vi har lekestund innan det är matdags.

26012015-IMG_6245

 Det tog lång tid att dra igång den här dagen, alltså. Jag var seg som sirap i morse.  En promenad i snöyran gjorde, typ, susen. Hade med lätthet kunnat byta plats med lillprinsen som sov i vagnen. Mannen har jobbat hemifrån idag, så en stund mitt på dagen fick jag krypa ner under filten. Och sova. Håhå, den du!

Så har M varit iväg på möte i eftermiddag och jag slog till med ännu ett storkok av bebbe-mat. Det går ju liksom dubbelt så mycket nu, när Liten äter både lunch och middag och jag älskar att ha frysen full av goda bebbe-maträtter.

När Liten sov eftermiddagslur drog jag av ett sjuhelsickes träningspass. Jag hade noll lust inann, tröskeln var hööög. Men, så när jag väl var igång gick det som hejsan. Är det inte rätt ofta så? Dom gånger man är som mest opepp innan, är dom gånger det oftast går som bäst under passet.


26012015-IMG_6275

Nu är maten klar, jag har längtat efter mannens chili con carne hela dagen. En favorit hos mig!

Jag har återgått till sirapskänsla och ser fram emot en lugn kväll.

Önskar Er en skön kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4