Lördag! 

Och här bjöds det på skön sovmorgon, minsann. Kände mig dock lite snopen när mannen sa att klockan var nio och mina ögonlock kändes tunga som om det vore kring långt innan tupptid.

Vi hade en finfin kväll igår. Och vi konstaterade att det där med grannhäng, trapphushäng, att vissla vårt speciella vissel i trapphuset för att få kontakt med varandra genomlägenheterna… allt det där, det kommer vi att sakna. Massor. Men vi njuter nu, så länge det varar.

Den där pajen jag gjorde till efterrätt, var en syrlig ananaspaj. Den ni ser en suuupersuddig bild på här nedanför. I alla fall: helt och hållet ljuvlig! Receptet på den, och maaassa annat gott, hittar ni HÄR! (Jag lät den gräddas i en liten stund extra, tills man såg att pajen hade ”stannat” liksom).

30012015-IMG_6677

Serverades med vaniljglass till!

Och idag är det lördag, ja. Mannen drar iväg på uppdrag lite senare och det ska packas och grejsas. Imorn åker vi på äventyr, hela familjen. Jag och Liten ska jobba på tillsammans har vi kommit överens om. Det blir en bra dag det här!

Ha en god lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4