03022015-IMG_6787

Vi går och lägger oss tidigt här.

Som att kroppen vet att den får vara precis hur trött den vill, och så är den det. Avslappnad inifrån och ut. Vi bär med oss den redan sovande bäbisen och kryper ner alla tre i bäddsoffan där uppe. Det mysigaste som finns; att ligga mitt emellan mina två.

Antingen somnar vi direkt eller så ligger jag och M vakna och viskpratar om sånt vi kanske inte hunnit med på senaste tiden, eller bara fantiserar och drömmer om framtiden som är det roligaste, och mest spännande, vi vet. Och som igår, tittade vi i gamla fotoalbum som mamma-mormor plockat fram. Titta i det här så får du se vad Sixten är lik dig! 

03022015-IMG_6791

Åh, vad roligt, tänkte jag. Det har liksom hittills bara pratats om, ja nästan bara i alla fall, hur otroooligt lik han är sin far. Och ja, det vore väl bara fånigt att försöka motsäga det. Han är lik sin far. Men, det ena behöver ju inte utesluta det andra. Framförallt är ju Liten mest lik, sig själv. Han är han. Men visst är det lite småroligt att hitta likheter från mamman och pappan, småcharmigt liksom. Och vi konstaterade, jag och mannen, att mamma-mormor har rätt. Han är lik sin mamma, också! Tjoho!

03022015-IMG_6797

Och syrran var snygg som bara den och bar den där tröjan jag bara drömde om när jag var liten; my little ponny-tröjan. Ser ni vagnen? En ljusblå Emmaljunga i skinn. Inspirationen från den är resultatet av Litens vagnsval. Jopp, han valde själv…

03022015-IMG_6801

Ha, ha. Plyschdress, rygga och fårskinnstofflor. Stylish, så det förslår! Här är jag nog lite äldre än Liten, men bilden är så skön och jag liksom känner min målmedvetenhet, redan där innanför mjuka plyschen.

Åh. Det är så roligt med gamla foton. En guldgruva.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4