06022015-IMG_7062

En bild från dagen. En fredag i februari, som kändes mer som en fredag i april. Solen har värmt och det har droppat från taken. Tänk att vi går dessa ljusare, varmare tider till mötes! Lika fascinerande och underbart, varje, varje år.

Mer om dagen, en annan dag.

Nu är det kväll, mamma-mormor håller på att laga himlagod mat. Liten och jag sitter uppe i stora bäddsoffan bland mjuka täcken och kuddar och tar en lugn stund. Pappa-morfar fixar roliga barnfilmer på stora TVn åt oss, och skrattar som en femåring till det han finner. Humor och barnasinne. Det är fina grejer!

Vart Liten-pappan är? På fuffens på absolut högsta nivå. Unnar han den här kvällen så. Han är på pappalyx, kan man säga. Och jag och Minimannen ska fredagmysa här hemma. I lilla byn. Det är lyx för oss.


06022015-IMG_7090

Önskar er en härlig fredagkväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4