14022015-IMG_7642

Lördag- och alla hjärtans dags-morgon.

Jag och Liten smög upp tidigt för att fixa god frukost, ordna med present och sen gå in och sjunga för fulla halsar för vår älskade pappa och man. Han är ju bara bäst. Så vi bestämde att den här alla hjärtans-dagen är mest hans. Morsan fick ju sin uppvaktning igår, som för att absoluuut inte stödja köperierna kring denna dag. Äsch, tänker jag. Det är väl ändå mysigt att ha en dag att extraextra uppmärksamma kärleken?

14022015-IMG_7647

Jag och Minimannen hade slagit på stort och fixat presenkort… hrm, ibland skiter jag i någon bokstav här och där, tydligen. Funkar fint det med, pappan och mannen blev nämligen hur glad som helst över snöskyffeln från Fiskars, som vi dessutom senaste tiden sagt att vi verkligen saknar i vår ägo. Igår när jag var på stan skulle jag köpa med med den hem, men det var tvärslut och skulle komma in nya på måndag. Därav ett presen(t)kort istället.

Nämen ååh, vad ni är gulliga! 

Vi var så romantiska såå, jag och Minimannen. Enligt mannen alltså. JAG skulle ju inte bli överfötjust över en snöskyffel. Där är vi ju olika, jag och mannen. Helt klart.

14022015-IMG_7650

Rosor och gulliga paket är mer min grej.

Ja, så vi smög upp där i morse. Jag viskade och tog mig framåt i skåpen och bland bestick och grejer, i så låg volym jag bara kunde. Minimannen? IIiiingen känsla, alls. Smällde i skåpen, rev ner tallrikar från bordet, pratade så högt han kunde.. och så vidare. Men till slut var vi ju färdiga med frukosten, bara kaffebryggarknappen att trycka på. Men den sparade vi med tills pappan kommit upp, han älskar att höra kaffebryggaren, nämligen..

14022015-IMG_7654

Varma tekakor, korv och lepa och god juice. Och så det där vackra, vackra fånget av tullisar. Dom är M´s och Litens. Det är viktigt, det där. Vilka som rår om vilka..

14022015-IMG_7656

Så det är lördag, med kärlek i luften. Så fint.

Önskar Dig en fin hjärtelördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4