14022015-IMG_7738

Som jag har längtat efter Liten när jag varit i väg och låtsasjobbat den här veckan. Det har gjort ont i mig när jag gått hemifrån, om än det faktisk gått bättre och bättre dag för dag. Från att nästan bryta ihop av att han vinkar i fönstret till sin mamma, till att tycka att det är vansinnigt gulligt och helt enkelt bara längta tills vi ses efter avslutad dag. Han är ju hemma med världens bästa pappa, liksom.

Men, så himla, himla mysigt och skönt det är med helg nu. Helg på riktigt, liksom.

Och vilken helg,sedan!

14022015-IMG_7732

14022015-IMG_7736

I fredags var vi ju hellediga alla tre (aslyxigt, i know), fick finfrämmande på kvällen av ännu en Liten-familj. Just det, fredagen var ju lite pre-alla-hjärtans-dag också. Mannens överraskningar, du minns. Så igår, lördag. Då var det min och Litens tur att överraska och senare var vi ute på långpromenad i solen med pappan, innan han stack iväg på uppdrag. Jag och Liten var dessutom ute på ytterligare en långis med grannarna på eftermiddagen, så jag tror nog att vi knatade en mil totalt. Friskt var det. Och med solen som sken, helt underbart! Dessutom fick jag och Liten kort och paket på posten, av Syrran. Äääälskar att få post. Särskilt paket-post. Och särskilt från en älskad syster.

Kvällen spenderades hemma i lyan, bara jag och Minimannen. Vi dansade till mello-låtar, myste i soffan och strosade runt i rummen och njöt av alla färska blommor och av att faktiskt kunna gå (!). Sånt är inte att ta för givet! Särskilt inte när man är 11 månader…

14022015-IMG_7734

Och idag är det söndag.

En hel dag kvar av ledigt, energitankande, familjetid och mys. Jag kan omöjligt se mig mätt på dom där 10 vackra, vackra rosorna som jag fick av mannen häromdagen. Det bästa av allt idag, är att han är hemma idag!

Hoppas att Du har det gott i helgen, du med. Nu njuter vi järnet av söndag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4