27022015-IMG_8620

Ett fång bubbelgumsrosa, himlavackra fredagsrosor får pigga upp denna gråruskiga dag. 

Brr, vilket väder vi har här i Norrnorr idag!

Kom precis utifrån efter att ha rullat bäbispojken till söms i vagnen. Det är blött, slaskigt och just nu snöar det på snedden. Så blåser det svinkallt också. Ruskigt, så att säga. Riktigt mysa-inne-väder.

Annars? 

Skön fredag. Liten-ledigt. Ungen är på sitt vanliga sprudlande humör, pratar för full hals på sitt språk och delar ut kramar när man minst anar det. Ja, bra dag.

Förutom att jag känt mig lite smådeppig och superkänslosam. Vet inte om det är vädret. Att mannen är borta både idag och imorn. Att jag känner mig smått isolerad här i Norrnorr, särskilt utan bil. Att det just ikväll hade varit väldigt mysigt att hälsa på Litens mormor och morfar men att det ju är stört omöjligt. Att jag är så vaaansinnigt nostalgisk och sentimental just nu. Allt i kombination kanske?

En dag där jag känner mig lite liten på jorden, helt enkelt.

Det är okej att känna så ibland.

27022015-IMG_8624

Jag blir glad när jag kollar på rosorna, eller när jag går ut på baltanen och lyssnar på livets vackraste melodi; andetagen av min sovande son. Och så tänker jag samtidigt att det nog ändå kommer bli en väldigt mysig helg.

Planer och önskningar inför helgen. Att börja baka kalasfika (mysigt!!) . Inför Litens födelsedag. Så önskas massa friskluft (och gärna en sol på himlen!). Och bara-vara-tid, sån där lugn och skön sörpla-kaffe-och-sitta-och-titta-på-Minimannen-som-rejsar-runt-tid. Sen ska jag ha två dagars träningsfritt också. Var ute och sprang i morse, i galen motvind och snöslask. En bra runda som fick avsluta min träningsvecka, där passen bara haglat tätt, tätt. Men vilan är minst lika viktig, så det så. Så det ska jag också göra i helgen. Vila.

27022015-IMG_8627-3

Jag har förberett middagen för kvällen, ska bara göra fyllningen. Till en ost- och skinkpaj. Med sån där god, rökt skinka på bit, du vet. Sen ska jag och Liten (om han orkar vara vaken) bänka oss framför Let´s dance. Det blir festligt. Och vips är det kväll och natt och mannen kommer hem igen. Längtar. Efter den där famnen att krypa in i. Famnen som tillhör han jag är så förbenat tacksam över att ha i mitt liv.

27022015-IMG_8632-2

-Trevlig helg! 

 

– och, ta hand om er.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4