Åh, det är fredag!

Dessutom den där fredagen. Densom för ett år sedan innehöll sista besöket i den där gröna, noppriga stolen hos min älskade barnmorska. Hon berättade att det var som vi anade, Liten hade börjat flyttpacka och skulle troligtvis vara hos oss inom 48 timmar…

Under dagen hade vi vårt livs viktigaste taktiksnack. Så vaninnigt taggade vi var, ja nästan så att jag fradgade, alltså…

06032015-IMG_9225Och den här fredagen?

Den började på samma vis som för ett år sedan; med sol in genom sovrumsfönstret (hurra!!) och med mannen som sjöng vad är det för dag idag?- sången . Serverade bäbis på säng och sa varsågod, frukosten är serverad. Han är bäst. <3

06032015-IMG_9228Nu har vi soffmys en stund. Smälter frukosten, sörplar kaffe (M´s kopp var tom redan där, …. kaffetunnan numero uno, ni vet) och så spånar vi planer för dagen. Och, klappar liten bäbispanna. Oj, oj. Liten är snabb som en vessla och går nu under namnet Bulan, igen. Livets som Virvel…

06032015-IMG_9233-2

En bula på bulan, säger han. Möjligtvis, beroende på hur ont det har gjort; ett morr eller några tårar, sen på´t igen!

En stund i pappas famn, hålla handen och några få minuters sitta-still, gör susen.

Nu ska Miniman sova i vagnen och päronen ska springa varsin löptur i det fantastiska vädret!

Ha en god fredag!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4