07032015-IMG_9265-2

Så var det lördagkväll.

En stormig promenad. Tårtbak gånger två (en minivariant till Mini som blev mer likt en tegelsten än något annat…. sockefri och kanske att morsan räknade fel på mjölet, månne?). Timmar på stan och mysigt uppdrag som personal shopper till Svärmor, med dom tre männen (Mannen, Svärfar och Minimannen) som ett lommande pärlband efter oss.

Nu sitter vi och pustar ut efter middagen; mannens hamburgare och pommes med massa goda tillbehör till. Vi har grejat i köket i timmar, han och jag. Han med middagsfix och jag med tårtfix. Hemgjord vaniljkräm, säger jag bara.. skulle jag kunna äta med sked och inget mer. Och alltså, åh vad jag har njutit och njuter, av att ha honom hemma, en lördag.

Liten?

Han njuter, han också. Av alla han har runtomkring sig. Det är så många som kan busa och leka med honom, säger han.

Paketen ligger redo, bara kraften kommer åter ska här börjas blåsa ballonger och sprutta ut serpentiner.

Imorn är det kalas. Imorn ska det firas. Imorn fyller en hjärteöversvämmande älskad år.

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4