12032015-IMG_9823-3Från tidiga morgonen till strax efter lunch var jag och musikfröknande. Sen kom pojkarna och hämtade mig och M åkte sedan vidare på uppdrag. Jag tog över vår älskade stafettpinne och njöt så. Pussade och pussade och pussade. Han har såna goda kinder att det är löjligt!

Vi, Liten och jag, drog sedan igång och torsdagstädade med detsamma. Bäddade ihop sängen som vädrats hela dagen och städade sovrum och vardagsrum innan vi åt mellis och sedan drog på oss snabbskorna för en morsan-traskar-och-Liten-sover-i-vagnen-runda.

12032015-IMG_9827

Sen passade jag på att göra en massa saker när S sov. Rev av ett tabatapass, städade nästanfärdigt lyan och lagade en laddning med Litenmat (han äter numera precis vad vi äter, men är det något icke-Minimannen-vänligt, så kan ett gäng matlådor i frysen vara bra!). Liten vaknade (okej, väcktes) efter två timmar och så åt vi middag tillsammans. Så har vi nu till sist gjort det allra, allra sista av städningen; badevarelset. Tråkigaste stället att städa på, tycker jag. Det tycker inte Liten. Kära nån, att städa med en Miniman som svans, är ingen lek alltså. Helst av allt skulle han dyka ner i kloakerna, dansa vals med toaborsten, doppa ner all tvätt, som finns i tvättkorgen, i toan.. och så vidare. Men jädrans, nu är vi färdiga!

12032015-IMG_9828

Nu har Liten fått manikyr (han hatar det. man måste sitta stilla, ju. och jag är liiiivrädd att klippa honom i småfingrarna) och badkaret står och väntar på oss med varmt och skönt vatten.

12032015-IMG_9834

Minimannen. Vad vore livet utan dig? Du är livet självt. Helt klart. 

En räsertorsdag har det varit. En fin en!

Vi tänkte bara, precis som min mormor, rabbla upp vad vi haft för oss idag. Och erkänna att vi är jädrans nöjda över att ha checkat av precis allt . Och säga ha en världsskön kväll! Imorn är det fredag!  Nu ska vi hoppa i plurret och säga välkommen till lyan, badankan! 

Lillafrun & Liten

G-VMBJT57ZE4