IMG_0271-red

Så var det onsdag och jag sitter och sörplar morgonkaffet och försöker vakna till liv. Hoppas på en sån där fin utestund idag, som igår. Men det får bli i eftermiddag i sånt fall. Nu ska här rosas lite kinder och sedan knatas ner mot stan.

Den här veckan är musik- och dansskolan här i stan, där jag låtsasjobbar, ute och showar på en massa småskolor här i Norrnorr. Musikkalas kallas det. Väldigt roligt påfund, måste jag säga. Lärargänget är ute och spelar och sjunger och showar för dom yngre barnen i skolorna. På så sätt får småttingar som ännu inte börjat spela några instrument, se och höra och inspireras och bli nyfikna på vad dom skulle vilja testa på. Så har man under senaste veckorna övat en del av dessa låtar med barnen också, så dom flesta kan dom och sjunger med av glatta livet. Musikglädje!

 I år är temat 5 myror är fler är 4 elefanter och nostalgin är maximal… eller, egentligen inte. Jag känner mig lite för ung och minns inte så väl, men alla runtomkring mig är väldigt nostalgiska. Så då hakar jag på, haha!

Så jag ska dra på mig mitt grönglittriga paljettlinne, den lila fjäderboan och stämma fiolen. Så är jag redo för ännu en showdag!

Må så gott!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4