IMG_1080-red

Hå, hå vilken söndag, alltså!

Jag tror jag skrattat konstant. VBB är på besök. Så himla festligt och något som absoluuut inte hör till vanligheten. Snarare har det aldrig hänt och nu var det minsann i rättan- och sistan tid.. Men i alla fall. Nu är Världens Bästa Bobban på besök.

Jag och Sixten öppnade fönstret när vi såg Bobban komma gående här för några timmar sedan. Sådär halvförvirrat, småsmygandes bland stora husen. Vi tjoade så högt vi bara kunde ”Ho hooo!!”. Som i nån halvkonstig version av Romeo och Julia. Så blev det kramkalas i hallen och B lämnade sin aaasstora packning i hallen (en liten buisnessfotölj i James Bondstil. Vart är alla tolv ombyten undrar kvinnan i mig!?) och vi slog till med brakfika.IMG_1082-red IMG_1085-red Minimannen dukade fram kalasfika och gott mackafika. Där satt vi och surrade om allt mellan himmel och jord, Liten visade sina favvoleksaker och B imiterade stumma katter och jag fick skrattkramp i magen.IMG_1087-red

Så har vi varit ute och gått i blåsvädret och mannen och jag sa det här är Norrnorr och försökte visa något vackert men allt var mest grått och svinkallt. Så vi gick hem igen och jag har precis brädat dom där två smartskaften (B och M) i huvudräkning och känner mig så sanslöst nöjd. God middag väntar senare och en söndagkväll jag redan nu vet kommer bli hur bra som helst.

Så himla fint att ha hjärtenära vännen här. VBB.

Hoppas ni haft en fin söndag!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4