IMG_1283-red

Jädrans, idag har jag och Minimannen jobbat på som bara den.

Det har packats, till oss allra tre. Inne- , tränings- och att-vara-ute-kläder. Så har vi städat också, sånt måste man (INTE ALLS) göra , innan man lämnar hemmet. Det är min favorit, i alla fall. Den där grejen att komma hem till nystädat.

När S sov på förmiddagen hann jag både träna ett intervallbaserat styrkepass, städa sovrummet och dona med lite annat smått och gott. Dagens checklista var smågalen…IMG_1289-red

Sen fick jag hjälp med vardagsrummet…

IMG_1294-red

..både med dammsugning (att slå på och av den cirkus femtielva gånger) och golvtorkning (han skvätter ut min skurhink och sitter toklycklig och plaskar där i…

…innan vi pausade och drog ut på vift.  Vi gick ner på stan fram och tillbaka, i helt uuunderbart väder! Snön smälter, fort som bara. Solen är här och skyndar på. tackar! 

IMG_1278-red

Vi traskade och njöt och jag sjöng alla påskiga trudelutter jag kunde komma på. Ägg, ägg, mera ägg.. ät så får du? SKÄGG. Typ den.. 

På stan hade vi några ärenden; som att hämta ut lösögon i exakt rätt styrka (fick provlinser med näst-intill-min-styrka-styrka förra veckan när jag var där, men nu i heeelt rätt.) och köpa en påskpresent till en älskad man. På vägen hem tog vi mataffären. Hade tur och kom fram till kassan fort (det kryllade av folk i butiken). Började knata hemåt. Halvvägs, kommer jag på att jag glömt vad jag egentligen skulle ha.. bara vända om. Det gick bra det med, vi tog oss en välbehövlig micropaus i solen på en bänk vi hittade, när vi kom hem till lyanområdet.

Nu är precis hela lyan skinande ren och jag har två limpor som gräddas i ugnen och som gör att det doftar ljuvligt och att morgondagens matsäck kommer smaka gott, gott, gott.

IMG_1299-red-3

Ja, jädrans alltså. Idag har vi gnott på. Min hjälteMiniman och jag. Bort med Jante. Hen kan skita på sig! 

– för idag känner jag mig som en riktig powermorsa och S är en riktig powerMiniman. Sådetså.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4