Glad Påsk!!!

IMG_1496-red IMG_1497-red IMG_1500-red IMG_1502-red

IMG_1503-red

En överlycklig Liten som fått ett alldeles, alldels eget påskägg. Fyllt med nya nappar och såna där ekologiska fruktsmoothies som han får ibland och kan äta helt själv. Men vad som var där i, var såklart inte det roligaste. Själva ägget var såklart det bästa. Gullunge. 

Jag måste gå ner till mormor och morfar och visa! , sa han.

IMG_1509-red

Stora kistan var i vägen, precis som sig bör. Men till slut kom vi ner. Trappen tog sig en stund då Liten kommit på att det är vansinnigt roligt att klättra uppför och nerför. (Morsan är livrädd hela tiden och släpper inte taget en sekund, men låter honom jobba på själv).

IMG_1512-red

Och nu har det kramats glad-påsk-kramar och delats lite påskägg och paket och stora brakfrukosten är på väg fram och ja, det här kommer bli en så himla bra dag. Det känner jag på mig. Alla högtider och händelser, känns så mycket mera med en Liten i familjen.

IMG_1522-red

Allt gott till Er!

Lillafrun med familj.

G-VMBJT57ZE4