IMG_1542-red

Så var det påskdagen och jag kikar in för att bjuda er på ett par bilder som i alla får mig att små-le (läs; dö söthetsdöden). Min lilla, varmhjärtade, tokbestämda, starka, nyfikna och strålande Miniman med prickar på näsa och kind och det sötaste rosaprickiga huckle jag kan tänka mig. IMG_1547-red

Som jag älskar den där ungen. Det är helt galet! 

Det är en så fin påskhelg. Vi har umgåsmarathon med M´s familj och min, stora taikonsfamiljen (minus en megasaknad syster med familj som är på annat äventyr <3). Idag är det jag och Liten som myser järnet, just nu i stora bäddsoffan bland täcken och kuddar och nya favoriten ”katten i hatten”. Älskade M drog i väg strax efter 05 i morse, för uppdrag. Han är min idol.

Nu ska vi gå en trappa ner, minipåskkärringen och jag. Försöker väcka min ben som känns som telefonstolpar efter gårdagens backintervallpass i tommelmobacken tillsammans med mannen. Frukost och en stor balja kaffe väntar. Det blir gott!

Hoppas ni har det fint, ni också. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4