IMG_1392-red IMG_1397-red
Så var plötsligt annandagen här och påskhelgen är alldeles strax över för den här gången. Det har varit en god helg, för både hjärta och själ.

Vi har vaknat tillsammans alla tre i stora bäddsoffan, gått trappen ner och mött familjen för frukost. Och alla middagar har varit magiska. Här nedan är en liten kik på älsklingsmammas påskaftonsmiddag.

IMG_1718-red IMG_1720-redJa, vi har ätit himmelskt gott hela dagarna. Ätit och ätit och ätit. Mat är livet, alltså!IMG_1404-redVi har varit ute i det vackra vädret som kom trots att det skulle bli urtråkigt hela helgen. M och jag har fått lyxen att träna tillsammans medan vår lilla älskling varit hemma hos mormor och morfar. Jag har njutit av att springa i den by jag kallar hemmahemma och känner mig trygg i.

IMG_1746-red

Påskhelgen, ja. Liten har fått galet många pussar och kramar av alla. Lekt med kusinerna (ja, där ser ni ju när han får låna lille H´s finkavaj!), ”spelat bandy” med Gudmor, gungat, pekat på fåglarna och klättrat i trappen. Myst hos farmor och farfar, premiärgått i sina nya böckar (mitt ord för gummistövlar när jag var liten).

IMG_1805-red

Vi har marathonumgåtts i familjen, setts i kyrkan och kring olika matbord. Det ovan är från gårdagen. Vi åt helt vansinnigt god middag och till efterrätt serverades ”en liten lätt, ickeavancerad efterrätt” … med maränger formade till kycklingar… say no more. (Så läckert!)

IMG_1842-red IMG_1841-red

Påskhelgen har helt sonika varit så fin. Och jag är så himla tacksam som har min familj som finns där, alltid. Stöttar och svämmar över av kärlek, i alla lägen. När livet känns lekande lätt, och när det känns precis tvärtom..

Ta hand om Er.

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4