IMG_2306-red

Halvan åker helikopter. ”Så låter helikoptern!”

Vilken fin fredag det blev, det här.

Jag drog ut och sprang i morse i gråvädret och bestämde mig för att det där med att känna sig stressad över saker, ju bara är onödigt. Vi vinkade mannen hejdå och sen har vi bara haft världens bästa fredag, jag och Minimannen. Solen kom fram, så efter ett gäng varv av Halvan

IMG_2309-red… och lunch, så klädde vi på oss och gick ut. Hade lekdate med grannflickan. Så himla mysigt. Både för stora och små. Vi njöt allihopa, äntligen fick norrnorr lite varmare grader och strålande sol, efter dagar av snö och kallt, kallt. Sen var det mellisdags och sovning igen. Sovningen tog vi i samband med en promenad till affären, i sällskap av ännu en gullevän. Vi slog oss ner på en bänk i solen när vi kom tillbaka. Så vansinnigt skönt, men efter en stund var vi tvungna att bryta upp, då jag såg min chans att hinna packa ner finporslin och sånt, under tiden Liten sov. Jag riktigt njöt där jag satt bland en massa pryttlar, med baltandörren på glänt. Solen sken in och hela vardagsrummet badade i sol. Liten sov och det var bara fåglarna som hördes och mitt prasslande från prasselpappret. I ett svisch hade jag packat ett par kartonger fulla,

Sen vaknade min lille prins.

IMG_2358-red

Mini-M, visst?

Och vi har gräddat pannkakor och ätit till varma skogshallon och vispad grädde. Festlig fredagmiddag, tyckte vi båda!

IMG_2361-red IMG_2362-red

Nu ska vi bara leka och mysa och ha fredagkväll.

Trevlig helg önskar vi!

Lillafrun & Liten

G-VMBJT57ZE4