Glaaad sista april!

30042015-IMG_3305

30042015-IMG_3310 Hej från räkfrossan!

Vojne kalsojne, alltså. Vilken pruttdag. 

Jag kände det redan när jag vaknade i morse, att jag typ hade röda ögon, horn i pannan och rök bolmandes ut genom öronen. Man kan inte vara go-och-glad-kexchoklad-glad jämt. Ibland har jag mina häxdagar och tydligen inföll en sådan idag. Stackars omgivningen. Å andra sidan älskar min mamma att reta mig och påpekar gärna tre miljoner gånger att jag är sur, och det gör ju inte det hela bättre, om jag säger så. Allt är med glimten i ögat och ena sekunden kan det vara taggigt och nästa kramas vi. Älskade Taikonsfamilj. Jag är så himla tacksam att jag och Liten får bo och vara här hemmahemma under dessa veckor. Jag kommer sent att glömma det här lilla äventyret jag och Liten har tillsammans. För det mesta är det så himla mysigt, och ibland, som idag när jag varit en häxa, så kanske jag önskat vara i mitt eget hem och stormat. Men det är å andra sidan till hälften nerpackat i kartonger och står på travar och bara väntar på framtiden. Så som sagt, tack mamma och pappa. Ni är guld värda<3

30042015-IMG_3311

30042015-IMG_3312

Sista april, alltså.

Och här har städats och grejats. Traskats en långrunda med barnvagnen och Torehunden (som envisades med att trassla in sig i mig och vagnen och dra åt alla håll och inte aaalls kände av vad hans gångare var på för humör. Morr.), motionerats så svetten på tröjan såg ut som på en gruvarbetares efter långpass. Men inget av det där har hjälpt. Jag har känt mig som ett hopplöst fall. Passande nog, valborgsmässoafton till ära, har jag precis snott ihop en utav mina favoritefterrätter; Citronpaj.

30042015-IMG_3319 30042015-IMG_3322

En utav mina älskade systerdöttrar har kommit hit och det är så himla mysigt, vi har haft räkfrossa och ska strax klä på oss varma kläder för en sån där tradiotionsenlig runda på byn; tipsrunda och majbrasa! Jag har kastat häxhumöret i soporna och vill önska er en fin sista-april-kväll! April, bara svischade förbi i år tycker jag. Nu är jag stentaggad på att se vad maj har att erbjuda!

Kram till er!

/ Lillafrun…

Ja, eller Det rykande pärfatet.,Tickande bomben, Etterpåsen, Surkarten eller Vrångstruten…. kärt barn har många namn.