15052015-IMG_4201

Att äntligen få se den där älskade mannen igen. Att få höra det där lilla glädjetjutet från Liten, det ljusaste av eeeeij! (heeeeej!) som han gav ifrån sig när han såg sin pappa komma gående från flygplanet. Att för mig få borra in ansiktet i M´s famn och suckandes säga jag är så glad att du är hemma igen. Min klippa. Att få känna den där varma, trygga famnen hålla om mig. Tillsammans bubblade vi nästan över av känslor. För ja, det är många såna nu. Främst en stor, stor lycka, lättnad och tacksamhet. Och jag är så stolt, över min M. Men det råder också viss förvirring här i Lilla Familjen. Vår lille prins är glad men försöker samtidigt också uttrycka sig och vill nog gärna veta var har du varit så länge, pappa? 

Idag släpper vi inte taget om varandra. Är en enda kramhög och bara njuter. Av varandra. Och av det där finaste som finns;

Att vara tillsammans igen.

tack snälla, för alla, alla peppande ord och hejjarop ni givit under detta äventyr. Tack. <3 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4